Ondernemen als way of life

3 kernvragen om iets moois te maken van je werkende leven

Werk doen waar je plezier aan beleeft en dat waarde heeft voor anderen. Elke dag fluitend aan je werk beginnen, omdat je met je talenten en ambities aan de slag kunt. Werk maken van je dromen en idealen. Hoe doe je dat?

Pieterjan van Wijngaarden werkte anderhalf jaar lang aan het boek Ondernemen als way of life: 3 kernvragen om iets moois te maken van je werkende leven. Via een Faceboek groep lazen meer dan 50 mensen mee met het manuscript. Op 1 juni 2017 verschijnt deze publicatie boordevol inspiratie, ervaringen, verhalen én tips om je leven ondernemend in te richten.

Persoonlijk
In dit boek laat Pieterjan van Wijngaarden zien hoe je iets moois kunt maken van je werkende leven. Hij deelt persoonlijke ervaringen en verhalen, stelt vragen en voorziet ze van antwoorden en tips.

Idealen
Zet je schrap voor nieuwe stappen om je werkende leven zo vorm te geven, dat het meer tegemoetkomt aan jouw wensen en idealen. Ondernemen is veel meer dan een zakelijke en administratieve kwestie. Het is een way of life!

Kosteloos
Bij dit boek horen materialen, die je kosteloos online kunt raadplegen. Je bestelt het boek nu tijdelijk met korting als full colour hardcopy exemplaar of als e-book.

Reacties van lezers

Lees de reacties van lezers op social media.

Interview met Pieterjan

Op donderdag 1 juni, de verschijningsdatum van het boek, gaf Pieterjan een interview aan Marijke Boessenkool en Derk van der Pol over zijn boek op de Facebookpagina van Ondernemen als way of life.

Let op, het interview begint bij 2’40”.

Auteur Pieterjan van Wijngaarden is ondernemer en onderwijskundige bij netwerkorganisatie Kessels & Smit, The Learning Company. In het dagelijks leven begeleidt hij organisaties om ruimte te maken voor ondernemerschap. Ook is hij initiator van het online platform www.ondernemenalswayoflife.com voor mensen die ondernemend willen werken.

Blijf op de hoogte van speciale aanbiedingen door je naam en mailadres hieronder in te vullen.