Ondernemen is niet aan plaats of tijd gebonden. Hoe creatiever hoe beter. Hoe kun je bijvoorbeeld ondernemen met zand? Zeven voorbeelden ter ere van deze lange en hete nazomer.

1. Het hoogste zandkasteel ter wereld
Zand, zon en… graafmachines. Voor dit team moet een kinderdroom uitkomen.

2.Videoclip van ‘Dichtbij’ door zandkunstenaar Gert van der Vijver
Zandkunstenaar Gert van der Vijver maakte verschillende clips voor televisie. Hij maakte dit kunststukje voor het nummer van Marco Borsato, van het album Dromen durven delen.

3. Geert Wilders als zandkunstenaar in Koefnoen
Prachtige persiflage van de televisiemakers van Koefnoen.

4. Sandpit game festival in Groot Brittannië
Game liefhebbers van Hide & Seek hebben The Sandpit opgericht. Een festival bestaande uit social games, reizend door Groot Brittannië. Een lekker avondje spelen voor volwassenen dus. Hoe zij volledig kunnen opgaan in hun eigen spel, zie je hier…

5. Standtent Paal17
Ons land kent meerdere leuke strandtenten. Een van de favorieten is Paal17 op Texel. Mede door de bieren van de Texelse Bierbrouwerij. Een mooie opsteker is dat Texel sinds kort door Lonely Planet is opgenomen in de top 10 bestemmingen in Eureopa. Bovenal is Texel het eiland van surfer Dorian van Rijsselberghe.

6. The Sands Hotel en Casino in Las Vegas
Frank Sinatra, Jerry Lewis, Danny Thomas en Jayne Mansfield vierden in 1956 de vierjarige verjaardag van dit hotel met een optreden. In de hoogtijdagen was dit hotel zeer hot in Las Vegas. Inmiddels bestaat het niet meer, zo kun je zien op deze video.

7. David Hasselhoff investeert persoonlijk in Baywatch
In de de jaren negentig zaten we aan de buis gekluisterd om de heldendaden van David Hasselhoff, Pamela Anderson en Carmen Electra op de voet te volgen. Baywatch was een rage. Overigens, als het aan NBC had gelegen was deze serie na één jaar gestopt. David Hasselhoff investeerde in 1990 persoonlijk in het programma omdat hij er in geloofde. Over ondernemen gesproken…