Podcasts

Do I have a choice? Veel mensen hebben het idee dat hun bewegingsruimte in organisaties beperkt is. En daarmee ook hun keuzevrijheid. Pieterjan van Wijngaarden stelt dat ter discussie in interviews met ondernemers en leiders in organisaties. Met veel technologie. En een vleugje reflectie.

Saskia Wenniger

Een spiksplinternieuw seizoen van Do I Have A Choice! Maandelijks interviewt Pieterjan van Wijngaarden inspirerende ondernemers in de podcast die gaat over ondernemen als way of life.

In deze editie spreek ik met Saskia Wenniger, ondernemer bij Kritisch & Creatief. Saskia combineert een aantal vakgebieden, waardoor ze een uniek profiel heeft. Ze geeft zelf ook aan dat er geen functie omschrijving te vinden is waarin staat wat zij doet.
Tja, dan moet je wel gaan ondernemen.

In het gesprek vertelt ze over hoe zij de stap heeft gemaakt om ondernemer te worden. Ze geeft een aantal tips over hoe je als ondernemer creatief en innovatief kunt blijven.

Nieuwsgierig geworden naar het werk van Saskia? Lees dan ook de blog over talenten die ze eerder schreef voor Ondernemen als way of life.

De barmannen

Een spiksplinternieuw seizoen van Do I Have A Choice! Maandelijks interviewt Pieterjan van Wijngaarden inspirerende ondernemers in de podcast die gaat over ondernemen als way of life.

In deze editie komen Bob Viguurs en Sjors Fitters aan het woord. Zij zijn samen met Jeroen Klerkx oprichters en ondernemers bij de Barmannen. Deze organisatie is gespecialiseerd in het verlenen van gastheerschap op zakelijke en particuliere partijen.

In het gesprek vertellen ze in geuren en kleuren hoe hun onderneming is ontstaan. Tussen de regels door hoor je het unieke handelsmerk van de Barmannen, namelijk: plezier en goed gezelschap. Aan het einde geven ze nog een aantal praktische tips om jouw eigen onderneming te beginnen. Reden genoeg om te luisteren dus… Cheers!

Seizoen 1