Door Saskia Weniger, ondernemer en talentencoach bij Kritisch en Creatief

Je bent beginnend ondernemer. Je overweegt een onderneming te starten. Of je wilt ondernemender in je werk staan. Mooi! De wereld wordt leuker en beter wanneer mensen hun eigen richting kiezen. Maar een eigen richting kiezen is helemaal nog niet zo makkelijk.

Stevige basis
Je kunt pas echt goed naar jouw klanten luisteren, als je weet wie je zelf bent, waar je voor staat (jouw waarden) en waar je goed in bent. Welke dingen geven jou energie? Dat zijn jouw talenten! Door in de opstartfase al te werken vanuit je talenten en waarden, raak je als startende ondernemer minder snel uitgeput en uit het veld geslagen. Als je basis stevig is laat je je door (negatieve) feedback van klanten minder snel uit het veld slaan, maar gebruik je die juist om verder te ontwikkelen.

Coaching
Als talentencoach ben ik op zoek naar mensen die zichzelf willen ontwikkelen en die tegelijk wat hulp willen om meer zichzelf te zijn; meer te doen van wat bij hen past. Ik help jou in 3 of 4 coachingsessies om je talenten te (her)ontdekken.

Jij definieert zelf jouw coachingsvraag. Mijn aanpak richt zich altijd op het inzicht krijgen in jouw talenten en hoe je die anders en beter kan inzetten. Het doel is om ze meer ten dienste van je persoonlijke waarden te laten werken en ten gunste van de waarde die jij als ondernemer aan de wereld wilt bieden.

In 3 à 4 sessie van 60-90 minuten werken we aan:

  • Het definiëren van je coachingsvraag
  • Talenten in beeld krijgen
  • Talenten anders of meer gaan inzetten
  • Vanuit waarden en talenten actie ondernemen

Er zijn 3 plekken beschikbaar voor mensen die dit traject tegen alleen onkostenvergoeding* willen doorlopen.

Heb je interesse? Stuur een e-mail naar info@kritischcreatief.com. Ik geef de plekken weg aan de eerste 3 mailers.

 


* Onkostenvergoeding bestaat uit het boek Ontdek je sterke punten, met de bijbehorende talententest, vergoeding van drankjes, een ruimte (dat mag ook een huiskamer of rustig café zijn) en eventuele reiskosten.) In ruil daarvoor vraag ik om uitgebreide feedback op het traject en een aanbeveling als je tevreden bent. Ik werk in de regio Amsterdam.