Begin de dag met een quote over ondernemen. Dat vinden velen van jullie een goed idee! Dat blijkt in ieder geval uit het aantal volgers op ons Instagram account @ondernemenalswayoflife. Daarnaast worden onze webinars met veel interesse gevolgd door velen van jullie. Deze twee observaties leiden tot een nieuw idee: een wekelijks mini-webinar over een van onze dagelijkse quotes op Instagram. Goed idee ? (Of niet ?)

Elke dag een quote
Het is 41 weken geleden dat wij de eerste Instagram quote posten op ons account @ondernemenalswayoflife. Vanaf dat moment posten we iedere dag, aan het begin van de werkdag, een inspirerende quote over ondernemen. Inmiddels wordt ons account gevolgd door 772 volgers. Sommige van deze quotes krijgen meer dan 100 (!) vind-ik-leuks. Check bijvoorbeeld deze quote van 2 weken geleden: 102 vind-ik-leuks.

Verkloot de quote
Remko van Oijen en Derk van der Pol vonden dat deze quotes wel wat humor konden gebruiken. Ze starten daarom hun eigen Instagram account: @verklootdequote. Zij voegen op geheel eigen creatieve wijze humor en satire toe aan de quotes van Ondernemen als way of life. Ze vertellen erover in podcast Do I Have A Choice #11.

Mininar: Goed idee ? (Of niet ?)
Vanaf volgende week iets nieuws. Eén keer per week posten we een video bij onze dagelijkse quotes. Een soort combi van onze Instagram quotes en de maandelijkse webinars die we verzorgen. (Kijk bijvoorbeeld de webinars terug over Leren van fouten, Progressiegericht ondernemen of Ondernemen met talenten). Pieterjan van Wijngaarden geeft in minder dan een minuut uitleg bij een van de quotes. Elk miniar wordt afgesloten met een vraag. Eens kijken of het lukt om een beetje met elkaar in gesprek te komen. We horen graag wat jij ervan vindt, op Facebook, Instagram of gewoon op deze site: Goed idee ? (Of niet ?)

Onze webinars en mininars worden verzorgd door MKB Webinar.