Jawel. Na een paar maanden radiostilte, staat hier weer een spiksplinternieuwe podcast voor je klaar! Do I Have A Choice #11 introduceert ons thema voor de maand april: Fuck Up April.

Wil je meer informatie over het maandthema Fuck Up April? Check dan deze blog.

Wat kun je verwachten in deze nieuwe aflevering van Do I Have A Choice?

  • Met Kirste den Hollander blikken we vooruit op het webinar van 12 april 2017. Dat gaat over het leren van fouten. Als ondernemer maak je nu eenmaal fouten. Dan kun je daar maar beter van leren. Hoe je dat doet? Kirste geeft een tipje van de sluier.
  • Met Remko van Oijen en Derk van der Pol verkennen we hun nieuwe initiatief: Verkloot de quote. Zij zien het als hun persoonlijke missie om lichtheid, humor en satire naar Ondernemen als way of life te brengen.
  • Met Arie Rijsdijk bespreek ik een door jullie zelf gestelde ondernemersvraag: Wat zijn mijn drijfveren? En hoe geef ik er vorm aan? Arie geeft de tip om gewoon maar eens ruzie te gaan maken in tijdens volgende afspraak…

Je beluistert de podcast via Soundcloud of iTunes.

Heb je zelf een ondernemersvraag voor Arie? Laat het ons weten via info@ondernemenalswayoflife.com. Of laat een berichtje achter op onze Facebook pagina of ons Instagram account. Kan ook.