Op de eerste dag van juni, staat hier weer een spiksplinternieuwe podcast voor je klaar! In Do I Have A Choice #13 gaat het eigenlijk vooral over het boek Ondernemen als way of life: 3 kernvragen om iets moois te maken van je werkende leven, dat op 1 juni is uitgekomen.

Omdat de maand mei ook al zo’n beetje half in het teken stond van de boeklaunch, hebben we het webinar over ‘ondernemen in netwerken’ verplaatst naar juni. En wel op 28 juni aanstaande. Dat webinar wordt verzorgd door Saskia Wenniger en Pieterjan van Wijngaarden.

Wat kun je verwachten in deze nieuwe aflevering van Do I Have A Choice?

  • Marijke Boessenkool en Derk van der Pol interviewden Pieterjan van Wijngaarden over zijn nieuwe boek op onze Facebook pagina. Het gehele interview bekijk je hier. In deze podcast hebben we een samenvatting opgenomen van dit interview. Marijke en Derk stellen Pieterjan van vragen over het schrijven van zijn boek, quotes daaruit en over zijn eigen ondernemersreis.
  • Arie Rijsdijk laat zijn licht schijnen over een door jullie zelf gestelde ondernemersvraag: Wie heb ik nodig? Waarvoor ik heb anderen nodig? Heb ik überhaupt iemand anders nodig? En hoe nodig dan anderen uit? Hoe organiseer? Hoe vaak en aan wie vertel ik waarmee ik bezig ben, wat ik denk en voel.

Je beluistert de podcast via Soundcloud of iTunes.

Heb je zelf een ondernemersvraag voor Arie? Laat het ons weten via info@ondernemenalswayoflife.com. Of laat een berichtje achter op onze Facebook pagina of ons Instagram account. Kan ook.