Deze blog is een vervolg op De documentaire ‘Being Elmo’ is een must see op Netflix! door Sanne Netten, met het oog op het webinar ‘Ondernemen met jouw talent‘ woensdag 30 november om 20.30 uur.


Kevin zag Kermit Love, de man achter de poppen van Sesamstraat en de Muppets, op TV en zei tegen zijn moeder: ‘Ik wil Kermit Love ontmoeten’.

De moeder van Kevin ziet het enthousiasme bij haar zoon en belt Kermit. Ze verteld hem over de dromen en passie van haar zoon, waarop Kermit enthousiast reageerde. Hij gaf aan dat Kevin altijd welkom was op zijn werkplaats in New York. Er was alleen één uitdaging; de familie had geen geld om Kevin naar NYC te laten reizen. Zijn kans kwam toen hij, een paar jaar later, op schoolreisje ging naar NYC. Dit was zijn kans! Hij stapte alleen in een onbekende stad de metro in en ging op weg naar de werkplaats van Kermit.

Het klikt tussen de twee en tijdens het bezoek liet Kermit Love uitgebreid zijn werkplek zien inclusief kasten vol stoffen, nep snorren, ogen, neuzen en andere materialen. Volledig geïnspireerd ging Kevin naar huis vol nieuwe manieren om de poppen thuis in Baltimore nog mooier te maken. Op een dag werd hij uitgenodigd door een regisseur om naar NYC te verhuizen waar zijn carrière als puppeteer startte. Later ontmoette hij pas zijn grote voorbeeld Jim Henson waar hij uiteindelijk mee ging werken en een mooie vriendschap opbouwde.

Wie zijn belangrijke personen, in jouw carrière of ondernemerschap, die je een stap verder brengen?

Laat het mij en Pieterjan weten tijdens de webinar op 30 november.
Meld je aan!