Deze maand verdiepen we ons in de netwerkorganisatie: Hoe ziet zo’n organisatie eruit? Welke vormen zijn er? En hoe begin je er een? In het gratis webinar over dit thema, op maandag 22 mei aanstaande, gaan we in op al deze vragen. Pieterjan van Wijngaarden deed al een voorbeschouwing in de podcast over #NetwerkMei.

Aanrader
Er is echter ook interessante literatuur verschenen over dit thema. En vooral ook heel veel. Wat ons betreft is het boek The Starfish and the Spider: The Unstoppable Power of Leaderless Organizations van Rod A. Beckstrom uit 2009 een aanrader. Inmiddels een echte klassieker, boordevol inspirerende gedachten. We brengen het boek nu vast onder je aandacht. In de week ter voorbereiding aan het webinar komen we er op terug en publiceren we onze samenvatting van het boek.

Hier onder alvast een korte toelichting op het boek door Rod Beckstrom.


Ondernemen als way of life
Ondertussen wordt er achter de schermen ook hard gewerkt aan het verschijnen van het boek Ondernemen als way of life. Pieterjan redigeert momenteel de eerste drukproeve. Het boek verschijnt over 29 (!!) dagen als e-book en in hardcopy. Houd voor meer informatie deze site in de gaten.