Ondernemen begint bij jezelf. Maar het is altijd in contact met anderen: met publiek én met partners. Onze ervaring is dat ondernemen leuker wordt, wanneer je dat met anderen kunt doen. Tegelijkertijd zien we dat old-school organisaties niet altijd de juiste context bieden voor ondernemerschap. Veel ondernemers werken daarom samen in netwerkorganisaties.

Hoe ziet een netwerkorganisatie eruit? Welke vormen kan zo’n organisatie hebben? En hoe begin je zo’n organisatie? Dat zijn vragen die deze maand centraal staan op Ondernemen als way of life.com.

In de komende maand kun je de volgende activiteiten verwachten:

  • Op 22 mei om 20.30 doe je kosteloos mee aan het webinar ‘Ondernemen in een netwerkorganisatie zonder hiërarchie’ met Pieterjan van Wijngaarden;
  • Er staan weer een aantal interessante blogs voor je klaar: Hoe ziet een netwerkorganisatie eruit? Welke vormen kan een netwerkorganisatie hebben? Hoe begin je een netwerkorganisatie?
  • Vanaf gisteren (1 mei) staat er een podcast voor je klaar met als thema #NetwerkMei. Hierin blikt Pieterjan vooruit op het webinar van 22 mei aanstaande.
  • En… vanaf volgende week posten we wekelijks een mininar (= een mini webinar) bij onze Instagram quotes. De eerste mininar duurt nog geen minuut en gaat over de ‘gunfactor’. Je bekijkt hem vanaf 10 mei aanstaande op Instagram.

Tenslotte zul je in de komende weken alvast een en ander voorbij zijn komen over het boek ‘Ondernemen als way of life’, dat op 1 juni 2017 te koop zal zijn.