Je staat inmiddels al in de keuken om oliebollen te bakken. Vrienden en familie zijn uitgenodigd voor een late borrel vanmiddag of voor een feestje vanavond en vannacht. Een nieuw boekjaar staat voor de deur. Belemmerende opvattingen laat je achter je. Onenigheden met anderen worden beslecht. In de tussentijd hef je een glas champagne. Zou je dat als ondernemer niet vaker moeten doen? Ontkurk die fles voor die nieuwe opdracht of het bereiken van een mijlpaal. Ondernemen met champagne; hieronder vind je vijf voorbeelden.

1. Champagne ontbijt
Altijd al eens een champagne ontbijt willen maken? Op de website Hoedoe.nl is een aardige instructie te vinden. Proost!

2. Champagne Supernova
De afsluiter van het album (What’s the story) Morning Glory? van de Engelse rockband Oasis is het nummer Champagne Supernova.  Het behaalde dit jaar positie 748 in de Top 2000. “Someday you will find me, Caught beneath a landslide, In a Champagne Supernova in the sky.” Mooi psychedelisch zo aan het einde van het jaar.

3. Boot dopen
Een beetje scheepswerf doopt haar nieuwe boten met champagne. Al dan niet met koninklijk bezoek. En dat kan dan ook wel eens spannend zijn…

4. Zwemmen in champagne
Weleens van gedroomd? Een bad nemen in champagne? The Richt Kids of London hebben er natuurlijk ervaring mee…

5. Champagne in het vliegtuig
Je heft een glas champagne niet alleen in de business class van KLM. Maar ook op het jet van Crystal Cruises of je eigen privé jet.